Форум общения  больных людей. Неизлечимых  болезней  нет!

Форум общения больных людей. Неизлечимых болезней нет! (http://forumjizni.ru/index.php)
-   Помощь (http://forumjizni.ru/forumdisplay.php?f=10)
-   -   За здравие Славика!МОЛИТВА ПО СОГЛАШЕНИЮ КАЖДЫЙ ДЕНЬ В 21.00 (http://forumjizni.ru/showthread.php?t=8066)

Не Важно 18.05.2009 14:43

Господи помилуй, Господи помилуй, Господи помилуй

Крепостная 18.05.2009 14:52

(L)(L)(L)

Мамочка 18.05.2009 14:53

Господи, Иисусе Христе, Сыне Божий, помилуй раба Божьего болящего младенца Вячеслава(Z)(L)(L)(L)

Solniwko 18.05.2009 17:06

Господи Спаси и Сохрани.Аминь.

Маленькая Богиня 18.05.2009 17:59

ОБ ИСЦЕЛЕНИИ БОЛЯЩЕГО
Владыко, Вседержителю, святый Царю, наказуяй и не умерщвляяй, утверждаяй низпадающия возводяй низверженныя, телесныя человеке скорби исправляяй, молимся Тебе, Боже наш, раба Твоего (имярек) немощетвующа посети милое тию Твоею, прости ему всякое согрешение воль ное и невольное. Ей, Господи, врач****ю Твок силу с небесе низпосли, прикоснися тедеси, yгacи огневицу, укроти страсть и всякую немощь таяю щуюся, буди врач раба Твоего (имярек), воздвиги его от одра болезненнаго и от ложа озлоблены цела и всесовершенна, даруй его Церкви Твоей благоугождающа и творяща волю Твою. Твое бс есть, еже миловати и спасати ны. Боже наш, и Тебе славу возсылаем. Отцу и Сыну и Святому Духу. ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Onlyone 18.05.2009 20:10

Владыко, Вседержителю, святый Царю, наказуяй и не умерщвляяй,утверждаяй низпадающия возводяй низверженныя, телесныя человеке скорбиисправляяй, молимся Тебе, Боже наш, раба Твоего мл. Вячеслава немощетвующапосети милостию Твоею, прости ему всякое согрешение вольное иневольное. Ей, Господи, врач****ю Твою силу с небесе низпосли,прикоснися телеси, yгacи огневицу, укроти страсть и всякую немощь таяющуюся, буди врач раба Твоего мл.Вячеслава, воздвигни его от одраболезненнаго и от ложа озлоблены цела и всесовершенна, даруй его ЦерквиТвоей благоугождающа и творяща волю Твою. Твое бо есть, еже миловати испасати ны. Боже наш, и Тебе славу возсылаем. Отцу и Сыну и СвятомуДуху. ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Азия 18.05.2009 20:13

(L)(L)(L)(L)(L)

Ля Ля Фа 18.05.2009 21:59

(L) (L) (L) (F) (F) (F) (*) (K) (Z)

Мамзель 18.05.2009 22:21

Песнь Пресвятой Богородице
Богородице Дево,радуйся,
Благодатная Марие,
Господь с тобою;
Благославенна Ты в женах и
благословлен плод чрева
Твоего, яко Спаса родила
еси душ наших.
Мне с моим ребенком помогает именно эта молитва!

Малютка 19.05.2009 05:28

Молитва болящей. * * *Господи, видишь Ты мою болезнь. Ты знаешь, как я грешна и немощна; помоги мне терпеть и благодарить Твою Благость. Господи, сотвори, чтобы болезнь эта была в очищение многих моих грехов. Владыко Господи, я в руках Твоих, помилуй меня по воле Твоей и, если мне полезно, исцели меня вскоре. Достойное по делам моим приемлю; помяни мя, Господи, во Царствии Твоем! Слава Богу за все!

Текущее время: 12:50. Часовой пояс GMT.