![]() |
Молитва святителю Спиридону, Тримифунтскому чудотворцу за здравие Саши и Люды *О пр***аженне святителю Спиридоне ! Умоли благосердие Человеколюбца Бога, да не осудит по беззаконием нашим, но да сотворит с нами по милости Своей. Испроси рабам Божиим Саши и Люды, у Христа и Бога нашего мирное и безмятежное житие, здравие душевное и телесное. Избави рабов Божих Сашу и Людмилу от всяких бед душевных и телесных. Поминай нас у пристола Вседержителя и умоли Господа, да подаст многих наших грехов прощени, безбедное и мирное житие, да дарует нам блаженства вечнаго в будущем, да непрестанно возсылаем славу *и благодарение Отцу и Сыну и Духу Святому, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
|
ДА ХРАНИТ ВАС БОГ!
|
Сегодня в Покровском монастыре заказала водосвятный молебен Святой Матронушке о здравии Сашульки!!!Матронушка обязательно поможет малышу!!!(L)
|
ГОСПОДИ ПОМОГИ НАШЕМУ САШЕНЬКИ!!!! (L) (L) (L)
|
Заказала сегодня молебен о путешевствующих за Людочку с Сашенькой. Служить будут каждый день до 23 ноября включительно. Сейчас горит свеча перед иконами. Постараемся, чтобы свечи горепи все время их пути.
|
В честь иконы Божией Матери «Целительница»
Приими, о, Вс***агословенная и Всемощная Госпоже Владычице Богородице Дево, сия молитвы, со слезами Тебе ныне приносимыя от нас, недостойных раб Твоих, ко Твоему цельбо-носному образу пение возсылающих со умилением, яко Тебе Самой зде сущей и внемлющей молению нашему. По коемуждо бо прошению исполнение твориши, скорби облегчавши, немощным здравие даруеши, разслабленныя и не-дужныя исцеляеши, от бесных бесы прогонявши, обидимыя от обид избавлявши, прокаженныя очищавши и малыя дети милуеши; еще же, Госпоже Владычице Богородице, и от уз и темниц свобождаеши и всякия многоразличныя страсти врачуеши: вся бо суть возможна ходатайством Твоим к Сыну Твоему, Христу Богу нашему. О, Всепетая Мати, Пресвятая Богородице! Не престай молитися о нас недостойных рабах Твоих, славящих Тя и почитающих Тя, и поклоняющихся со умилением Пречистому образу Твоему, и надежду имущих невозвратну и веру несумненну к Тебе, Приснодеве Преславней и Непорочней, ныне и присно и во веки веков. Аминь |
В честь иконы Божией Матери «Всецарица» («Пантанасса»)О, Вс***агая, досточудная Богородице, Пантанасса, Всецарице! Несмь достоин да внидеши под кров мой! Но яко милостиваго Бога любоблагоутробная Мати, рцы слово, да исцелится душа моя и укрепится немощствующее тело мое. Имаши бо державу непобедимую и не изнеможет у Тебе всяк глагол, о Всецарице! Ты за мя упроси, Ты за мя умоли. Да прославляю преславное имя Твое всегда, ныне и в безконечныя веки. Аминь
|
Эти молитвы совершаются в том случае, если молящийся человек не нашел конкретной молитвы к Пресвятой Богородице об исцелении недуга. Их обязательно должны читать матери об исцелении болезней у детей перед любой иконой Пресвятой Богородицы.
Молитва первая. О Пресвятая Владычице Дево Богородице, спаси и сохрани под кровом Твоим моих чад (имена), всех отроков, отроковиц и младенцев, крещеных и безымянных и во чреве матери носимых. Укрой их ризою Твоего материнства, соблюди их в страхе Божием и в послушании родителям, умоли Господа моего и Сына Твоего, да дарует им полезное ко спасению их. Вручаю их Материнскому смотрению Твоему, яко ты еси Божественный покров рабам Твоим. |
Молитва вторая (привезена из женского монастыря, расположенного в г. Шуе Ивановской области). Матерь Божия, введи меня во образ Твоего небесного материнства. Уврачуй душевные и телесные раны чад моих (имена), моими грехами нанесенные. Вручаю дитя мое всецело Господу моему Иисусу Христу и Твоему, Пречистая, небесному покровительству. Аминь.
|
Текущее время: 15:41. Часовой пояс GMT. |