![]() |
Аминь!
|
Да будет имя Твоё Господи благословенно во веки и веки! Спасибо за клинику, в которой сейчас находятся Оленька и её мама. Возьми Господь под Свой чёткий контроль ВСЁ: проживание, пропитание, врачей, мед.персонал, лекарства, контроль, аппараты, и многое многое другое. ТЫ всё знаешь, благослови Отец во имя Иисуса Христа. Аминь
|
Приими, о Вс***агословенная и Всемощная Госпоже Владычице Богородице Диво, ся молитвы. со слезами Тебе приносимыя от нас, недостойных раб Твоих, ко Твоему цельбоносному образу пение возсылающих со умилением, яко Тебе Самой, зде сущей и внемлющей молению нашему.
По коемуждо бо прошению исполнение твориши, скорби облегчаеши, немощным здравие даруеши, разслабленныя и недужныя исцеляеши, от бесных бесы прогоняеши, обидимыя от обид избавляеши, прокаженныя очищаеши и малыя дети милуеши, еще же, Госпоже Владычице Богородице, и от уз и темниц свобождаеши: вся бо суть возможна ходатайством Твоим к Сыну Твоему, Христу Богу нашему. О Всепетая Мати, Пресвятая Богородице! Не престай молитися о нас, недостойных рабах Твоих, славящих Тя и почитающих Тя, и поклоняющихся со умилением Пречистому образу Твоему, и надежду имущих невозвратну и веру несумненну к Тебе, Приснодеве Преславней и Непорочней, ныне и присно и во веки веков. Аминь. (L)(L)(L)(X)(L)(L)(L) |
Аминь(L)
|
Аминь * * * Аминь * * * Аминь
|
ДА БУДЕТ ИМЯ ГОСПОДА НАШЕГО ИИСУСА ХРИСТА БЛАГОСЛОВЕННО ВО ВЕКИ И ВЕКИ, КОТОРЫЙ ИМЕЕТ СИЛУ, МОГУЩЕСТВО, МУДРОСТЬ И МИЛОСТЬ ЧТОБЫ СПАСАТЬ И ИСЦЕЛЯТЬ БОЛЯЩЕГО.
Хотя бы не расцвела смоковница и не было плода на виноградных лозах, и маслина изменила, и нива не дала пищи, хотя бы не стало овец в загоне и рогатого скота в стойлах, - но и тогда я буду радоваться о Господе и веселиться о Боге спасения моего. Господь Бог - сила моя: Он сделает ноги мои как у оленя и на высоты мои возведет меня! Аввакум 3:17-19 Да и Аминь Господь, мы всем сердцем надеемся на Тебя во всякое время и мы доверяем Олечку Тебе Святой. Ты знаешь что необходимо девочке, даруй всё что ей нужно. Спасибо Тебе!!! |
Аминь!
|
Аминь(L) (L) (L) (L) (L)
|
Владычице! Приими молитвы раб твоих и избави нас от скорби и печали.
Заступи и сохрани раб БожиихОльгу и Иринуи даруйим исцеления от немощи всякая, укроти муки,даруй терпенияи приими молитвы о них от нас грешных и недостойных... (L)(L)(L)(X)(X)(L)(L)(L) |
Владычице! Приими молитвы раб твоих и избави нас от скорби и печали.
Заступи и сохрани раб Божиих Ольгу и Иринуи даруй им исцеление от немощи всякия, укроти муки,даруй терпения и приими молитвы о них от нас грешных и недостойных... (L)(L)(L)(X)(X)(L)(L)(L) |
Текущее время: 12:30. Часовой пояс GMT. |