![]() |
![]() |
#11 |
Гость
|
![]() Моим деткам очень помогает, успокаивает когда они плачут, капризничают, не спят, болеют молитва СЕДМИ ОТРОКАМ, ИЖЕ ВО ЕФЕСЕ, об исцелении и утешении младенцев, надеюсь, поможет она и Сашеньке.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Гость
|
![]() О пречуднии святии седмочисленнии отроцы, Ефеса града похвало и всея Вселенныя упование! Воззрите с высоты небесныя славы на нас, любовию память вашу чтущих, наипаче же на младенцы христианския, вашему заступлению от родителей своих препорученныя, низведите на ня благословение Христа Бога, рекшаго: оставите детей приходити ко Мне; болящия убо в них исцелите, скорбящия утешите, сердца их в чистоте соблюдите, кротостию исполните я и в земли сердец их зерно исповедания Божия насадите и укрепите, во еже от силы в силу им возрастати. И всех нас, святей иконе вашей предстоящих, мощи же ваша с верою лобызающих и тепле вам молящихся, сподобите Царствие Небесное улучити, и немолчными гласы радования тамо прославляти Великолепое Имя Пресвятыя Троицы, Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков. Аминь.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Гость
|
![]() Всё повидавший на своём пути
Изведавший все горести на свете Из благ земных прошу лишь об одном Пусть НИКОГДА не умирают дети Я понимаю этому не быть Смерть без разбора расставляет сети И всё же не устану говорить "Пусть никогда не умирают дети" Не распуститься дереву опять Которому зимой весна не сниться О невозможном если не мечтать То вряд ли и возможное случиться Я мир воспринимаю без прикрас И жизнь не в розовом я вижу свете И всё таки кричу в сто первый раз "ПУСТЬ НИКОГДА НЕ УМИРАЮТ ДЕТИ" |
![]() |
![]() |
#14 |
Пользователь
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() Святой великомученик и целитель Пантелеймон является главным покровителем всех врачей и больных. Если Вас мучает какая-либо болячка либо недуг, просто помолитесь святому Пантелеймону, прочтите ему молитву, купите икону Пантелеймона, обязательно освященную в церкви, и поставьте ее дома на видное место. Пантелеймон обязательно поможет больному, страдающему от боли человеку — если не полностью излечит болезнь, то хотя бы уменьшит боль и мучения, страдания человека.
![]() |
#15 |
Пользователь
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() МОЛИТВА СВЯТОМУ ВЕЛИКОМУЧЕНИКУ И ЦЕЛИТЕЛЮ ПАНТЕЛЕЙМОНУ О БОЛЬНЫХ, ОБ ИЗЛЕЧЕНИИ БОЛЕЗНИ, О ЗДОРОВЬЕ
О, великий угодниче Христов, страстотерпче и врачу многомилостивый Пантелеймоне! Умилосердися надо мною, грешным рабом, услыши стенание и вопль мой, умилостиви небеснаго, верховнаго Врача душ и телес наших, Христа Бога нашего, да дарует ми исцеление от недуга, мя гнетущаго. Приими недостойное моление грешнейшаго паче всех человек. Посети мя благодатным посещением. Не возгнушайся греховных язв моих, помажи их елеем милости твоея и исцели мя; да здрав сый душею и телом, остаток дней моих, благодатию Божиею, возмогу провести в покаянии и угождении Богу и сподоблюся восприяти благий конец жития моего. Ей, угодниче Божий! Умоли Христа Бога, да предстательством твоим дарует здравие телу моему и спасение души моей. Аминь.
![]() |
#16 |
Новичок
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() Сегодня в Покровском монастыре(у Святой Матушки Матронушки),я заказала сорокоуст за здравие для Сашеньки...с Божьей помощью малышу станет по-легче.
![]() |
#17 |
Новичок
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() О блаженная мати Матроно, душею на небеси пред Престолом Божиимпредстоящи, телом же на земли почивающи, и данною ти свыше благодатиюразличныя чудеса источающи. Призри ныне милостивным твоим оком на ны,грешныя, в скорбех, болезнех и греховных искушениих дни свояиждивающия, утеши ны, отчаянныя, исцели недуги наши лютыя, от Бога нампо грехом нашим попущаемыя, избави нас от многих бед и обстояний, умолиГоспода нашего Иисуса Христа простити нам вся наша согрешения,беззакония и грехопадения, имиже мы от юности нашея даже до настоящагодне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велиюмилость, прославим в Троице Единаго Бога, Отца, и Сына, и Святаго Духа,ныне и присно и во веки веков. Аминь
![]() |
#18 |
Местный
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() Господи
Боже наш, Иисусе Христе, Пречистыми Твоими устами Ты сказал нам: "Если двое из вас согласятся на земле просить о всяком деле, то чего бы ни попросили, будет вам от Отца Моего Небесного". С глубокой верой в непреложность слов Твоих и безмерное милосердие Твое просим Тебя услышать рабов Твоих, согласившихся смиренно просить Тебя о болящем рабе Твоей млад.Александре, — да подаждь ему излечения от страшного недуга. Однако не как мы хотим, а как Ты, Господи: да будет на все воля Твоя СВЯТАЯ. АМИНЬ (L) (L) (L)
![]() |
#19 |
Пользователь
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() Неприидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему, яко АнгеломСвоим заповесть о тебе, сахронити тя во всех путях твоих.
На руках возьмут тя, да некогда преткнеши о камень ногу твою, на аспида и василиска наступиши, и попереши льва и змия. ЯконаМя упова, и избавлю и, покрыю, и яко позна имя мое. Воззовет ко мне,иуслышу его: с ним есмь в скорби, изыму его и прославлю его:долготоюдней исполню его, и явлю ему спасение мое. Аминь.
![]() |
#20 |
Пользователь
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() Псалом 90-й "Живые помощи"
Живыйвпомощи Вышняго, в крове Бога Небесного водвориться. РечетГосподеви:Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. ЯкоТойизбавит тя от сети ловчи, и от словесе мятежна, плещма Своимаосянит тя,и под крыле Его надеешися, оружием обыдет тя истина Его. Не убоишься от страха нощного, от стрелы летящия во дни, от вещи во тме переходящия, от сраща, и беса полуденного. Падетотстраны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится,обачеочима твоима смтриши, и воздеяние грешников узриши. Яко Ты Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое.