![]() |
![]() |
#11 |
Гость
|
![]() Молитва:
О, святая вс***аженная мати Ксение! Под кровом Всевышняго жившая,ведомая и укрепляемая Богоматерию, глад и жажду, хлад и зной, поношенияи гонения претерпевшая, дар прозорливости и чудотворения от Бога приялаеси и под сению Всемогушаго покоишися. Ныне Святая Церковь, якоблагоуханный цвет, прославляет тя: предстояще на месте погребениятвоего, пред образом твоим святым, яко живей ти, сушей с нами, молимсяти: приими прошения наша и принеси их ко Престолу Милосердаго ОтцаНебеснаго, яко дерзновение к Нему имущая, испр |
![]() |
![]() |
#12 |
Гость
|
![]() Тропарь, глас 7-й:
Нищету Христову возлюбивши, безсмертныя трапезы ныне наслаждаешися,безумием мнимым безумие мира обличивши, смирением крестным силу Божиювосприяла еси. Сего ради дар чудодейственныя помощи стяжавшая, Ксени***аженная, моли Христа Бога избавитися нам от всякого зла покаянием. |
![]() |
![]() |
#13 |
Гость
|
![]() www.molitvoslov.com здесь есть и другие молитвы для тех кто нуждаеться в молитве !
|
![]() |
![]() |
#14 |
Новичок
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() как попасть в тему. помогите.
![]() |
#15 |
Местный
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() уже который раз возвращаюсь к этой ссылке...прямо на душе легче..
![]() |
#16 |
Местный
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() и вот опять....мне помогло!!!!
спасибо!!!