![]() |
![]() |
#21 |
Местный
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() На одре болезни лежащаго и смертною раною уязвленнаго, якоже иногда воздвигл еси, Спасе, Петрову тещу и разслабленнаго, на одре носимаго; сице и ныне, Милосерде, страждущую отроковицу Ольгу посети и исцели: Ты бо един еси недуги и болезни рода нашего понесый и вся могий, яко Многомилостив. Аминь.
НИКИТКЕ СРОЧНО НУЖЕН КУРС ЛЕЧЕНИЯ! СТОИМОСТЬ 4200$, ОСТАЛОСЬ СОБРАТЬ 461$ ДЛЯ ДОПЛАТЫ ЗА ЛЕЧЕНИЕ! РЕКВИЗИТЫ ДЛЯ ПЕРЕВОДА В КОММЕНТ., Информ. см. в моих группах в гр. "НИКИТА КУЧЕРЕНКО-ЧУДО ИЗ ЧУДЕС" |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Местный
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() Аминь
![]() |
#23 |
Пользователь
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() АМИНЬ(L)(L)(L)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Пользователь
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() (L)(L)(L) Аминь
![]() |
#25 |
Гость
|
![]() da puct gaspod nash iisus xristos iscelit tebia olen
amin!amin!amin! |
![]() |
![]() |
#26 |
Гость
|
![]() (L) (L) (L)
|
![]() |
![]() |
#27 |
Гость
|
![]() Владыко, Вседержателю, Святый Царю, наказуяй и не умерщвляяй, утверждаяй низпадающия и возводяй низверженныя, телесныя человеков скорби исправляяй, молимся Тебе, Боже наш, рабу ТвоюОльгу и немощствующа посети милостию Твоею, прости ей всякое согрешение вольное и невольное. Ей, Господи, врач****ю Твою силу с небеси низпосли, прикоснися телеси, угаси огневицу, укроти страсть и всякую немощь таящуюся, буди Врач рабуТвою Ольгу, воздвигни ея от одра болезненнаго и от ложа озлобления цела и всесовершенна, даруй ея Церкви Твоей благоугождающа и творяща волю Твою.
Твое бо есть, еже миловати и спасати ны, Боже наш, и Тебе славу возсылаем, Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно и во веки веков. Аминь(F)(F)(F)(L)(L)(L) |
![]() |
![]() |
#28 |
Местный
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() Спасибо Тебе дорогой Папочка за любовь Твою, Твоё милосердие и сострадание к нам людям. Спасибо за Оленьку, ранами Твоего возлюбленного Сына Оленька исцелена. Благослови эту девочку на жизнь с избытком во всей полноте, благослови маму и папу и старшую сесрёнку во имя иисуса Христа. Аминь
![]() |
#29 |
Гость
|
![]() Господи, пусть ВСЁ будет только по воле Твоей!!!
|
![]() |
![]() |
#30 |
Пользователь
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() Аминь(L)(L)(L)