![]() |
![]() |
#371 |
Местный
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() Господи помилуй, Господи помилуй, Господи помилуй
![]() |
#372 |
Новичок
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() (L)(L)(L)
![]() |
#373 |
Новичок
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() Господи, Иисусе Христе, Сыне Божий, помилуй раба Божьего болящего младенца Вячеслава(Z)(L)(L)(L)
![]() |
#374 |
Гость
|
![]() Господи Спаси и Сохрани.Аминь.
|
![]() |
![]() |
#375 |
Гость
|
![]() ОБ ИСЦЕЛЕНИИ БОЛЯЩЕГО
Владыко, Вседержителю, святый Царю, наказуяй и не умерщвляяй, утверждаяй низпадающия возводяй низверженныя, телесныя человеке скорби исправляяй, молимся Тебе, Боже наш, раба Твоего (имярек) немощетвующа посети милое тию Твоею, прости ему всякое согрешение воль ное и невольное. Ей, Господи, врач****ю Твок силу с небесе низпосли, прикоснися тедеси, yгacи огневицу, укроти страсть и всякую немощь таяю щуюся, буди врач раба Твоего (имярек), воздвиги его от одра болезненнаго и от ложа озлоблены цела и всесовершенна, даруй его Церкви Твоей благоугождающа и творяща волю Твою. Твое бс есть, еже миловати и спасати ны. Боже наш, и Тебе славу возсылаем. Отцу и Сыну и Святому Духу. ныне и присно и во веки веков. Аминь. |
![]() |
![]() |
#376 |
Местный
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() Владыко, Вседержителю, святый Царю, наказуяй и не умерщвляяй,утверждаяй низпадающия возводяй низверженныя, телесныя человеке скорбиисправляяй, молимся Тебе, Боже наш, раба Твоего мл. Вячеслава немощетвующапосети милостию Твоею, прости ему всякое согрешение вольное иневольное. Ей, Господи, врач****ю Твою силу с небесе низпосли,прикоснися телеси, yгacи огневицу, укроти страсть и всякую немощь таяющуюся, буди врач раба Твоего мл.Вячеслава, воздвигни его от одраболезненнаго и от ложа озлоблены цела и всесовершенна, даруй его ЦерквиТвоей благоугождающа и творяща волю Твою. Твое бо есть, еже миловати испасати ны. Боже наш, и Тебе славу возсылаем. Отцу и Сыну и СвятомуДуху. ныне и присно и во веки веков. Аминь.
![]() |
#377 |
Пользователь
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() (L)(L)(L)(L)(L)
![]() |
#378 |
Пользователь
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() (L) (L) (L) (F) (F) (F) (*) (K) (Z)
![]() |
#379 |
Новичок
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() Песнь Пресвятой Богородице
Богородице Дево,радуйся, Благодатная Марие, Господь с тобою; Благославенна Ты в женах и благословлен плод чрева Твоего, яко Спаса родила еси душ наших. Мне с моим ребенком помогает именно эта молитва!
![]() |
#380 |
Гость
|
![]() Молитва болящей. * * *Господи, видишь Ты мою болезнь. Ты знаешь, как я грешна и немощна; помоги мне терпеть и благодарить Твою Благость. Господи, сотвори, чтобы болезнь эта была в очищение многих моих грехов. Владыко Господи, я в руках Твоих, помилуй меня по воле Твоей и, если мне полезно, исцели меня вскоре. Достойное по делам моим приемлю; помяни мя, Господи, во Царствии Твоем! Слава Богу за все!
|
![]() |