Форум общения  больных людей. Неизлечимых  болезней  нет!

Вернуться   Форум общения больных людей. Неизлечимых болезней нет! > Основной форум для выздоравливающих > Помощь

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 23.03.2009, 07:16   #1
Другое Я
Гость

По умолчанию Молитва по соглашению об отроковице Аполлинарии

Открываю тему "МОЛИТВА ПО СОГЛАШЕНИЮ,"давай те будем молиться за отроковицу Аполлинарию все вместе в определенное время каждый день! Предлагаю 21.00 по московскому времени. Какие предложения у вас, какое время удобнее???

Напишите здесь, кто присоединяется!
Старый 23.03.2009, 07:26   #2
Другое Я
Гость

Владыко, Вседержителю, Святый Царю, наказуяй и не умерщвляяй, утверждаяй низпадающия и возводяй низверженныя, телесныя человеков скорби исправляяй, молимся Тебе, Боже наш, рабу Твою отроковицу Аполлинарию немощствующа посети милостию Твоею, прости ей всякое согрешение вольное и невольное. Ей, Господи, врач****ю Твою силу с небесе низпосли, прикоснися телеси, угаси огневицу, укроти страсть и всякую немощь таящуюся, буди Врач рабы твоей отроковицу Аполлинарию, воздвигни ее от одра болезненнаго и от ложа озлобления цела и всесовершенна, даруй ее Церкви Твоей благоугождающа и творяща волю Твою.

Твое бо есть, еже миловати и спасати ны, Боже наш, и Тебе славу возсылаем, Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно и во веки веков. Аминь
Старый 23.03.2009, 07:26   #3
Другое Я
Гость

Молитва к Божией Матери

О пресвятая владычице Дево Богородице, спаси и сохрани под кровом твоим отроковицу АполлинариюЕлизовету, всех отроков, отроковиц и младенцев, крещеных и безымянных и во чреве матери носимых. Укрой их ризою Твого материнства, соблюди их в страхе Божием и в послушании родителям, умоли Господа моего и Сына Твоего, да дарует им полезное ко спасению их. Вручаю их Материнскому смотрению Твоему, яко Ты еси Божественный Покров рабам Твоим.

Матерь Божия уврачуй душевные и телесные раныотроковицы Аполлинарии.

Аминь.
Старый 23.03.2009, 07:28   #4
Другое Я
Гость

О, великий угодниче Христов, страстотерпче и врачу многомилостивый Пантелеимоне! Умилосердися над отроковицей Аполлинарией, услыши стенание и вопль ее, умилостиви небесного верховного Врача душ и телес наших, Христа Бога нашего, да дарует ей исцеление от недуга, ее гнетущего. Приими недостойное моление грешнейшаго паче всех человек.
Посети отроковицу Аполлинарию благодатным посещением. Не возгнушайся болезни ее, помажи елеем милости твоея и исцели ее, да здрав сый душею и телом, остаток дней наших, благодатию Божию, проведем в покаянии и угождении Богу и сподобимся восприяти благий конец жития нашего.
Ей, Угодниче Божиий! Умоли Христа Бога, да предстательством твоим дарует здравие телу отроковицу Аполлинарию и спасение души ее. * * * * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Аминь
Старый 23.03.2009, 14:26   #5
Другое Я
Гость

Господи Боже наш, Иисусе Христе, Пречистыми Твоими устами Ты сказал нам: «Если двое из вас согласятся на земле просить о всяком деле, то чего бы ни попросили, будет вам от Отца Моего Небесного». С глубокой верой в непреложность слов Твоих и безмерное милосердие Твое просим Тебя — услышать рабов Твоих ( назвать имена просящих), согласившихся смиренно просить Тебя о болящей *рабе Твоей Апполинарии — да подаждь ей исцеление болезни. Однако не как мы хотим, а как Ты, Господи; да будет на всё воля Твоя святая. Аминь.
Старый 23.03.2009, 14:31   #6
Лебедь
Гость

Присоединяюсь
Старый 23.03.2009, 14:37   #7
Другое Я
Гость

Яко живей Ти, сущей с нами, молимся пред иконою Твоею, о Всецарице! Простри руце Твои, исполненныя исцелений и врачбы, Радосте скорбящих, в печалех Утешение, да чудотворную помощь скоро получив, прославляем Живоначальную Нераздельную Троицу, Отца и Сына и Святого Духа во веки веков. Аминь.
Старый 23.03.2009, 14:39   #8
Другое Я
Гость

О, Пречистая Богомати, Всецарица! Услыши многоболезненное воздыхание наше пред чудотворною иконою Твоею, из Афонского удела в Россию принсенною, призри на чад Твоих, неисцельными недуги страждущих, ко святому образу твоему припадающих! Якоже птица крылома покрывает птенцы своя, тако и Ты ныне, присно жива жива сущи, покрый нас многоцелебным Твоим омофором. Тамо идеже лютыя скорби превозмогают, терпением и ослабою явися. Тамо идеже надежда исчезает, несумненною Надеждою буди. Тамо идеже мрак отчаяния в души вселися, да возсияет неизреченный свет Божества! Малодушныя утеши, немощные укрепи, ожесточенным сердцам умягчение и просвещение даруй. Исцели болящия люди Твоя, о Всемилостивая Царице! Ум и руки врачующих нас благослави, да послужат орудием Всемощного Врача Христа Спаса нашего
Старый 23.03.2009, 16:22   #9
Галлюцинация
Новичок

Спасибо 0 в 0 постах

присоединяюсь.
Старый 23.03.2009, 16:40   #10
Абрамович
Новичок

Спасибо 0 в 0 постах

я тоже присоединяюсь.

Социальные закладки