![]() |
![]() |
#1 |
Гость
|
![]() Молитва для детей ко Ангелу-Хранителю.
Святый Ангеле,Хранителю чада моего (имя),покрый его покровом твоим стрел демона,от глаза обольстителя и сохраняй сердце его ангельстей чистоте.Аминь |
![]() |
![]() |
#2 |
Гость
|
![]() Песнь Пресвятой Богородице.Выучите наизусть и говорите много много много раз(до 40),когда настигает уныние,ком к горлу подкатывает,вот вот расплачитесь,все как рукой снимет,всегда использую от слез и обид.
Богородице Дево ,радуйся,Благодатная Марие,Господь с Тобою,Благославенна Ты в женах и благословен плод чрева Твоего,яко Спаса родила еси душ наших. |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
Спасибо 0 в 0 постах
|
![]() ГОСПОДИ,помилуй,ГОСПОДИ прости,
помоги мне ГОСПОДИ крест свой донести. Я велика грешница на земном пути, и молюсь и плачу я,ГОСПОДИ,прости. И молюсь и плачу я,щедрою рукой дай мне ГОСПОДИ радость и покой!
![]() |
#4 |
Гость
|
![]() О всесвятый Николае,
угодниче преизрядный Господень, теплый наш заступниче и везде в скорбех скорый помощниче! Помози ми, грешному и унылому, в настоящем сем житии, умоли Господа Бога даровати ми оставление всех моих грехов, елико согреших от юности моея, во всем житии моем, делом, словом, помышлением и всеми моими чувствы; и во исходе души моея помози ми, окаянному, умоли Господа Бога, всея твари Содетеля, избавити мя от воздушных мытарств и вечнаго мучения, да всегда прославляю Отца и Сына и Святаго Духа и твое милостивное предстательство, ныне и присно и во веки веков. Аминь. |
![]() |
![]() |
#5 |
Гость
|
![]() Молитва от воздействия
злых сил священномученику Киприану и мученице Иустине О, святый угодниче Божий, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о всех к тебе прибегающих. Приими от нас, недостойных, хваление наше и испроси нам у Господа Бога в немощех укрепление, в болезнях исцеление, в печалех утешение и всем вся полезная в жизни нашей. Вознеси ко Господу благомощную твою молитву, да оградит нас от падений греховных, да научит нас истинному покаянию, да избавит нас от пленения диавольскаго и всякаго действа духов нечистых, и избавит от обидящих нас. Буди нам крепкий поборник на вся враги видимыя и невидимыя; во искушении подаждь нам терпение и в час кончины нашея яви нам заступление от истязателей на воздущных мытарствах наших; да водимыя тобою, достанем Горняго Иерусалима и сподобимся в Небеснем Царствии со всеми святыми славити и воспевати Всесвятое имя Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков. Аминь. |
![]() |
![]() |
#6 |
Гость
|
![]() Молитва о детях, которым
трудно дается учение Господи Иисусе Христе, Боже наш, воистину вселивыйся в сердца двенадцати Апостолов и силою благодати Всесвятого Духа, сошедшаго в виде огненных языков, уста их открывший, так что они начали говорить на иных наречиях, Сам Господи Иисусе Христе, Боже наш, ниспосли того Духа Твоего Святаго на отрока сего / отроковицу сию (имя), и насади в сердце его (ея) Святое Писание, которое рука Твоя пречистая начертала на скрижалях законодателю Моисею, ныне и присно и во веки веков. Аминь. |
![]() |
![]() |
#7 |
Гость
|
![]() Молитва матери о детях
Господи, Ты един вся веси, вся можеши и всем хощеши спастися и в разум Истины приити. Вразуми чада моя (имена), даруй им познание истины Твоея и воли Твоея Святыя и укрепи я, да ходят по заповедем Твоим и мене, грешную, помилуй. |
![]() |
![]() |
#8 |
Гость
|
![]() Молитва «Нерушимая
стена» Царица моя Пр***агая, Надежда моя, Богородица, Приятельница сирых и странных, Предстательница Скорбящих Радосте, обидимых Покровительница! Зриши мою беду, зриши мою скорбь. Помози ми, яко немошну, окорми меня, яко странна. Обиду мою веси, разреши ту, яко волиши: яко не имеем иной помощи, разве Тебя, ни иныя предстательницы, ни благая утешительницы, токмо Тебя. О Богомати, яко да сохра-ниши меня и покроешь во веки веков. Аминь. |
![]() |
![]() |
#9 |
Гость
|
![]() МОЛИТВА. ПЕРЕД НАЧАЛОМ
ВСЯКОГО ДЕЛА... ГОСПОДИ,БЛАГОСЛОВИ.. ИЛИ.. ГОСПОДЕ ИИСУСЕ ХРИСТЕ, СЫНЕ ЕДИНОРОДНЫЙ БЕЗНАЧАЛЬНОГО ТВОЕГО ОТЦА ,ТЫ РЕКЛ ЕСИ ПРЕЧИСТЫМИ УСТЫ ТВОИМИ: ЯКО БЕЗ МЕНЕ НЕ МОЖЕТЕ ТВОРИТИ НИЧЕСОЖЕ . ГОСПОДИ МОЙ, ГОСПОДИ ВЕРОЮ ОБЪЕМ В ДУШИ МОЕЙ И СЕРДЦЫ ТОБОЮ РЕЧЕННАЯ , ПРИПАДАЮ ТВОЕЙ БЛАГОСТИ: ПОМОЗИ МИ ГРЕШНОМУ СИЕ ДЕЛО ,МНОЮ НАЧИНАЕМО,О ТЕБЕ САМЕМ СОВЕРШИТЕ,ВО ИМЯ ОТЦА И СЫНА И СВЯТОГО ДУХА . АМИНЬ... |
![]() |
![]() |
#10 |
Гость
|
![]() Прежде, чем идти на
экзамен, перекреститесь и скажите: Правой ногой порог заступаю, все ответы с Божьей помощью знаю! Во имя Отца и Сына и Святого Духа. Ныне и присно и во веки веков. Аминь. Читать 3 раза. Выходить из дома, входить в здание, в кабинет, где будет проходить экзамен правой ногой! |
![]() |